Selasa, 8 Mei 2012

Classmate -.-

Assalamualaikum kalian-kalian semua :) 

Today nak post pasal classmate sayo yang d cintai lagi di sayangi dan di hormati juga . Adeyh . 
Sepertimana , saya sekarang sedang melanjutkan pelajaran di POLITEKNIK KOTA KINABALU SABAH jurusan DIPLOMA ELEKTRONIK KOMPUTER . So , saya budak DTK1A yang mempunyai PA seorang iaitu Sir Haidie Inun dan 36 pelajar yang dsayangi :) K now , let me intro my lovely classmate yang rapat2 dengan i . 

Dear Meera n Izah 
K sorang Nur Ameera Binti Rosland , tapi aku selalu panggil MERAH HITAM KUNING KELABU PUTIH *hang jgn gelak mera. hahaha , hidup dengan warna warni right ? Haha , dia dari BONGAWAN KK . Bukan brunei okaayy . Tapi dia ada darah brunei , ntah darah mana yang mengalir . Haha , dia kawan first day aku kenal masa masuk kelas and dia juga yang selalu jalan2 sama2 g kelas . Adeyhh . Sama juga dengan Nurizah Binti Muslimin , dia pung dari KK juga tapi PULAU GAYA :) Dia nih , alim d politeknik , maklumlah kan . Budak ISLAH gitu lah . pakai stokin bagai . Hahaha , tapi dia baik . sangat baik . Suke2 *nnti bagi aku coki2 izah , aku puji nih. ! Dia pun selalu sama2 dengan aku kalau g kelas . bukan selalu ! Memang hari2 punn , kecuali kalau lambat . memang tertinggal lah . Haha :)








Dear Eida ,
Nur Shaeida Binti Nani , asal dari SARAWAK dan mirip dengan cina , mix katanya ! Adeyh , nih kawan aku yang selalu okaayyy je kalau nak bawa jala g mana2 pun . Haha , dia juga lah tempat kalau aku cakap something mesti dia cakap 'Yaa betul tu' Haha , lawak ! Memang dia selalu cakap macam tu pun . Aku je perasan . hehe :) Tapi , dia memang baik okayy dan comel macam saya *k perasan . 



Dear Moyy ,
Ini kawan saya yang gila dan memang paling gila ! Nama nyoo Azmah Binti Abbas dari LAHAD DATU :) k , dia paling tua antara kami . Dia kaka ! Hahah , alaaaaa , beza bape umur je , setahun ! Hehe , dia kawan yang i suke kacau je . Sebab kacau je mesti gelak nohh . Okayy , dia nih cantikk :) Ramai minatt ! Adeyhh , dan suke berjiwang ! Terutama post ke muka buku mesti pasal kahwin2 je . Apa ta ? Dah tua kan , mesti nak kahwinn dahh , Dann saya doakan anda dapat jodoh yang baik . Amin :)



Dear Baby Rahma :)
K , ini baby aku sayang d politeknik ! HIHI , dia nih punn gila juga macam c moyy . Dia nih memang tiada malunya lah ! Hahah , *chill babee :) Rahmawati Binti Usman dari TAWAU bhaaa :) Dia rock , dia ayu , dia kilik dia semuaaannyaaa . K iloveyou <3



Dear Eifa Datin :)
K ini datin dangdut ! Geleekkk badan sikittt nohh . Hahaa , dia ialah Sharifah Nurfadzila Binti Abdul Kadir dan sudah kawan lama dengan Rahma so , dia asal TAWAU juga maa . Dia jenis yang suke bergaya ! Hahaha , dan suke menari walau d mana pun jua . Percaya lah cakap saya . Haha :) Tapii , saya sayang dia !




Dear Ema ,
Ema Binti Made , k nama dia paling simple kan ? Hehe :) Diaaaaa dari Sandakan bhaa ! Orang ya hitam2 manis lagi manis c pokok manggis . Hahah *jgn marah ema . Diaaaaa , sorang yang suke ketawa sendiri2 . Hahaha , dan suke bersendirian juga . Dia juga roomate kepada Eida dan dia pandai taekwando ! so , jgn lawan dia lah . Tapitapii , ada sorang yang kuatt d antara kami . nak tahu sapo ? Next .



Dear Izyan , 
So , nihh dia rajaaaa segala raja BADAN BESI kott . Hahaha , k namanya IZYAN BINTI ADNAN . Dia jagoh ! Dia kuat , dia cantik , dia manis , dia gorilla ! K jgn marah yann . Hahaha , dia budak LABUAN MIX SEMENANJUNG ! Dan apabila dia berbicara agak pelik bhsanya . Haha , ada sabah ada juga EEEEEE  yee . ahahha , tapi dia setiaaaaa dalam mana2 pun . shbt ? cintaaa ? Fuhhh , palingg manang ! Dan kaki  wayanggg :) Bukan setakat tu , hang jalan g mano2 . asyikk suru kite gamboo dia jee , Eish , smpai satu tahap rasa ta na ahh bawa kamera dah ,.  Hahaha , gila yann :) Sayang anda.



Dear Kak N , 
K ni pun kaka juga , saya baru kenal2 dgn dia . dan sudah mula2 hang out dnegan dia . yang saya tahu dia pendiam ubi berisi . K , kak n memang macam budak pun . ta nmpak kaka ! hahaha . Dia sebenarnya ta suke bagi masuk pic nih , tapi apa bole buat . nak juga . Sorryy , jgn mara Keescha yaa .



Dear Nadia , 
Ini penolong kami d kelas , dia cantik . Tengok sekali macam lisa surihani , lagi sekali Maya Karin dan tengok lagi , adira pula ! Hahaha , punya bnyak kembar hangg . Tapi dia sebenarnya NADIA BINTI RUZAIDI . Dia asli semenanjung ! Kedahhh gtuu ! Patut ah lawa kan ? *bodek je nadia , bagi aku coki2 nanti tahu ! Hahaha , dia sorang kuaattt ! Sweeettt , baikk , dandan tidak kesah apa orang cakap dengan dia . lagi2 dia memang jujur ! Heehhe , saya sayang nadia ! Awak sayang saye ke ? K *jawap yee kalau ta potong kepala awak ! Hehehe 





Dan itu sahaja , sudah tertutup mata ni . nanti saya sambung . Kbhaii . saya sayang kaliannn ! Maafkan saya kalau ada silap dan salah atau terkasar bhasa kaa . saya nih manusia biasa juga okayy :) Saya sayang kalian . Harap jumpa lagi d sem depan depan yaa <3 Jgn lupakan daku .









2 ulasan:

  1. Okea , thx . haha . i love you laa !

    BalasPadam
  2. Nadia , ambuiiii . baru nak love2 ke ? hehehe :P

    BalasPadam